Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Deurhanger met opdruk en condoom


Bedrukte deurhanger met condoom

Gepersonaliseerde condoom deurhangers

Wilt u gepersonaliseerde condoom deurhangers bestellen? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij kunnen de condoom deurhanger compleet naar uw wens bedrukken. Zo kunt u de deurhanger ontwerpen naar de huisstijl van uw bedrijf en voorzien van de belangrijkste gegevens zoals uw bedrijfslogo, naam, een pakkende slogan en misschien een leuke actie. De condoom deurhanger is een erg leuke give-away voor hotels, b&b’s en bijvoorbeeld reisorganisaties. De deurhanger met condoom is een uniek relatiegeschenk dat de aandacht trekt en zorgt voor langdurige communicatie binnen uw doelgroep. U kunt ons compleet assortiment aan gepersonaliseerde condooms bezichtigen op onze website. Naast de condoom deurhangers hebben we bijvoorbeeld ook condoom cups of condoomhoesjes die gepersonaliseerd kunnen worden door middel van een bedrukking of een sticker.

Condoom deurhangers bedrukken

U kunt de condoom deurhanger bedrukken voor promotionele doeleinden. Het is een originele manier om een actie aan te kondigen of om uit te delen op beurzen en evenementen. Alle condooms zijn CE gecertificeerd en volgens internationale standaarden geproduceerd. Dankzij de verpakking wordt de condoom goed beschermd. De bedrukte deurhangers met condoom kunt u direct bestellen via onze website. Het is ook mogelijk om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Laat ons uw ontwerp wensen weten en wij gaan aan de slag om een offerte op maat te maken. Daarnaast sturen wij u een digitaal voorstel van hoe de condoom deurhangers met bedrukking eruit komen te zien zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Indien de drukproef door u wordt goedgekeurd, gaan wij meteen aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op de bedrukte deurhangers inclusief condooms.

Full colour condoom deurhangers

Full colour condoom deurhangers zijn effectieve en originele reclamedragers. Het is een gewaagd promotieartikel dat meteen de aandacht zal trekken, en dat is natuurlijk waar het om draait! Uw logo zal onder veel ogen komen wat erg gunstig is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie. Bent u nog niet overtuigd van de gepersonaliseerde condooms? U kunt altijd even contact opnemen met onze medewerkers voor inspiratie en hulp. Zij zijn te bereiken via e-mail, telefoon en via onze online chat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?